January 27, 2016

حمله پوشاکی ترکیه به ایران

جذابیت‌های ایران پساتحریم سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بزرگ و کوچک خارجی را وسوسه می‌کند. تولید کنندگان پوشاک ترکیه تنها سه روز پس از رفع تحریم‌ها، فروشگاه‌های خود را در تهران مستقر کردند.
DC Damat
تولیدکنندگان پوشاک ترکیه به دنبال راه‌اندازی یک هزار فروشگاه عرضه پوشاک تولید این کشور در ایران هستند.
روزنامه «تودی زمان» به نقل از اتحادیه برندهای مشترک استانبول از افتتاح یک شعبه تولید پوشاک «دی اس دامات» ترکیه تنها سه روز پس از رفع تحریم‌ها در تهران خبر داد و نوشت که «اتحادیه برندهای استانبول تصمیم دارد تعداد فروشگاه‌های خود را در ایران تا سه سال آینده به هزار شعبه افزایش دهد».
براساس گزارش این روزنامه، در حال حاضر ۱۳۵ شعبه وابسته به ۲۹ برند تولید پوشاک ترکیه‌ای در ایران فعال هستند و ۲۰ برند دیگر هم برای حضور در ایران و ایجاد ۵۰۰ شعبه عرضه پوشاک اعلام آمادگی کرده‌اند.
«اتحادیه برندهای ترکیه» اعلام کرد که برنامه این اتحادیه راه‌اندازی ۸۳۵ شعبه عرضه پوشاک در ایران است و تا سه سال آینده تعداد شعبه‌های وابسته به این اتحادیه به یک هزار شعبه افزایش خواهد یافت.
فروردین امسال و همزمان با سفر هیات سیاسی و تجاری ترکیه به تهران، مدیرکل نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران از همکاری دو کشور به منظور ایجاد شهرک صنعتی پوشاک در ایران خبر داده بود.
به گفته معاون مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی، این شهرک گنجایش ۳۰۰ واحد تولیدی را دارد و آماده سازی آن از تابستان امسال آغاز شده است. علی سلیمانی چهارم دی به روزنامه تعادل گفته بود که استقرار واحدهای تولید کننده در این شهرک از نیمه دوم سال ۹۵ آغاز خواهد شد.
رئیس انجمن پوشاک ایران این همکاری و تسهیل ورود برندهای ترکیه به بازار ایران را «ضربه سنگین» به صنعت نساجی و پوشاک دانست و گفت: «ترکیه به دنبال به دست گرفتن همه بازار ایران است.»
وزیر صنعت، معدن و تجارت جمهوری اسلامی پیش‌تر از «تسهیلات ویژه» دولت برای سرمایه‌گذاران و تولید کنندگان خارجی خبر داده بود. به گفته نعمت‌زاده، سرمایه‌گذاران خارجی« به شرط صادرات محصولات تولیدی در ایران» از معافیت مالیاتی ۳۰ تا ۷۰ درصد و همچنین زمین رایگان برای احداث واحدهای تولیدی برخوردار خواهند بود.
دولت در شرایطی تسهیلات ویژه‌ای برای تولید کنندگان خارجی در نظر گرفته که صنعت نساجی و پوشاک ایران نزدیک به دو دهه است که با بحران روبرو است. به گفته رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان صنایع نساجی، این صنعت با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کند و ادامه این وضعیت به نابودی کامل صنعت نساجی می‌انجامد.

No comments:

Post a Comment