نجفی: ادعاهای قالیباف شبیه احمدینژاد است
محمدعلی نجفی در همایش مسئولان ستادهای فرهنگیان حسن روحانی اظهار داشت: آقای قالیباف ادعا میکند که من درآمد کشور را ۲.۵ برابر میکنم، این ادعا شبیه ادعاهای دولت قبل و رییس جمهور قبلی است و فقط رنگ و لعابش تغییر کرده است. برای کسب این درآمد باید رشد سالیانه اقتصادی ۲۵ درصد باشد.
iran-emrooz.net | Tue, 25.04.2017, 15:42
رییس ستاد فرهنگیان حسن روحانی گفت: قالیباف گفته است که رشد اقتصادی را به بالای ۲۵ درصد میرسانم. کسانی که به ایشان مشورت میدهند یا آشنایی اولیه با اقتصاد ندارد یا دروغ میگویند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدعلی نجفی در همایش مسئولان ستادهای فرهنگیان حسن روحانی اظهار داشت: آقای قالیباف ادعا میکند که من درآمد کشور را ۲.۵ برابر میکنم، این ادعا شبیه ادعاهای دولت قبل و رییس جمهور قبلی است و فقط رنگ و لعابش تغییر کرده است. برای کسب این درآمد باید رشد سالیانه اقتصادی ۲۵ درصد باشد در حالیکه متوسط رشد سالیانه ما در ۴ دهه گذشته فقط ۳ درصد بوده است
او افزود: قالیباف گفته است که رشد اقتصادی را به بالای ۲۵ درصد میرسانم. کسانی که به ایشان مشورت میدهند یا آشنایی اولیه با اقتصاد ندارد یا دروغ میگویند. قبلا ایشان گفته بود که اگر بخواهم کاندید ریاست جمهوری شوم، باید بر سر من اجماع شود اما نه تنها اجماع نشد بلکه در رایگیری جمنا چهارم شده بود.
نجفی اضافه کرد: بعد از رایگیری جمنا گفته شد که برخی که منظورشان زاکانی و بذرپاش بود، یک عده نیرو آوردهاند تا رای دهند و تقلب کردهاند. اینها که بین خودشان این کارها را انجام میدهند چه بر سر مردم میآورند؟ در نهایت آقای قالیباف انصراف داد و پس از آن دقایق اخر برای ثبت نام آمد.
نجفی با بیان اینکه کارنامه ۴ ساله اخیر قالیباف اصلا قابل دفاع نیست، گفت: پوپولیسم فریبکارانه را باید افشا کنیم تا مردم دچار انحراف نشوند. اقای قالیباف گفته است که ۵ میلیون شغل ایجاد میکنم ایشان راهکار باید بدهد که چگونه میتواند این کار را انجام دهد؟
نجفی در ادامه سخنرانی خود اظهار داشت: یکی از مشکلات در انتخابات، پوپولیسم فریبکارانه است. اینکه چرا در سال های اخیر این جریان تقویت شده جای بحث بسیاری وجود دارد. نگرانی اینجاست که خدایی نکرده پوپولیسم فریبکارانه مسیر اگاهانه انتخاب را تحت تاثیر قرار دهد. با طرح شعارهای پوچ مردم دچار ابهام و انحراف در تصمیم گیری میشوند و نباید بگذاریم این اتفاق بیافتد.
او خطاب به مسولان ستاد فرهنگیان روحانی افزود: مساله اول که باید مورد توجه قرار گیرد، تلاش برای مشارکت حداکثری است.
رییس ستاد فرهنگیان روحانی اضافه کرد: در حال حاضر تعدادی از فرهنگیان در زندان هستند و بعضیها سعی میکنند به واسطه این موضوع، مردم را دلزده و ناامید کنند. یک جریان فکری هست که در عمل بدشان نمیآید که مردم کمتر شرکت کنند که البته تحلیلشان زودگذر و حزبی و جناحی است. اینها فکر میکنند رای خاکستری جامعه هرچقدر به سمت صندوق بیاید به نفع اصلاح طلبان است و هر چقدر کمتر رای دهند به نفع ماست. بله درست است اگر همه در این کشور بخواهند رای دهند، حتما به اصلاحطلبان و روحانی رای می دهند. بنابرین در وهله اول تلاش کنیم جمعیت بیشتری پای صندوقها بیایند.
نجفی بیان کرد: نکته دوم این است که باید مردم را به همان دلایلی که در سال ۹۲ رای تاریخی را دادند، بار دیگر همان دلایل را یادآوری کنیم. در سال ۹۲، اولین دوره انتخابات بود که یکی از محورهای تصمیم گیری مردم، مسائل مربوط به دیپلماسی خارجی بود. قبل از سال ۹۲ کمتر به موضوع دیپلماسی و مسایل بینالمللی توجه داشتند. چون مردم نگرانی و ترس داشتند. درست است آن اقا میگفت تحریمها ورق پارهای بیش نیست اما مردم میفهمیدند قطعنامهها شروع حرکتهای خطرناک نسبت به ایران بود و تحریمها کم کم داشت بر زندگی مردم تاثیر میگذاشت.
او با بیان اینکه باید به مردم یادآوری کنیم که احتمال برگشت به قبل وجود دارد، گفت: با آمدن ترامپ خط و نشانها شروع شده است. اسرائیل از زمانی که مذاکرات شروع شد مرتبا صحبت از عدم اعتماد به ایران در سطح بینالمللی میکند. سعودیها بیشترین تلاش را میکنند که ایران را به سمت انزوا سوق دهند. اگر سال ۹۶ اشتباه تصمیم بگیرند، تحریم ها امکان برگشت خواهد داشت. کسانی که از ابتدای برجام با ان مخالف بودند اگر سر کار بیایند، از فضایی که برجام به وجود اورده، توان استفاده را نخواهند داشت.
نجفی با اشاره به اینکه آن چیزی که خطرناک است، سر دادن شعارهای غیر قابل اجراست یا شعارهایی که اگر اجرا شود به ضرر مصالح مردم خواهد بود، گفت: ببینید که در سال ۸۴ و ۸۸ چه شعارهایی مطرح شد. شعار نهم و دهم “ما می توانیم” بود که سوال اینجاست که آیا واقعا توانستند؟
رییس ستاد فرهنگیان روحانی ادامه داد: احمدی نژاد میگفت بیکاری را ریشه کن میکند اما دیدید که چطور شد. گفت که تا پایان فرودوین ۹۰، مشکل مسکن نخواهیم داشت و دیدید که چه شد.
رییس ستاد فرهنگیان روحانی در پاسخ به این سوال که آیا در دولت بعدی شما را در سمت وزیر آموزش و پرورش خواهیم دید؟ گفت: در این رابطه تصمیمی نگرفتم و مشورتی هم با بنده در این زمینه انجام نشده است. روحانی نظرش این است که دولت بعد پرتحرکتر، باانگیزهتر و با میانگین سنی جوانتری باشد تا بتواند با سرعت بیشتری خواستهها را محقق کند. تاکنون برای هیچ یک از وزارتخانهها تصمیمی گرفته نشده است.
No comments:
Post a Comment