December 18, 2015

یک هویدا و یک احمدی نژاد




هویدا روشنفکر بود، ولی می گفت من نوکر پادشاهم، هویدا فرانسه را مثل زبان مادری می دانست، ولی کمتر سفر خارجی می رفت، هویدا مسلمان و مسلمان زاده بود ولی همه می گفتند بهایی است، هویدا وقتی سرکار آمد مملکت فقیر و توسعه نیافته بود، ولی وقتی برکنار شد ایران جزو کشورهای بزرگ جهان بود.
احمدی نژاد نوکر بود، ولی می گفت من استاد دانشگاهم، زبان فارسی را هم بلد نبود حرف بزند، ولی دائما از شرق به غرب دنیا سفر می کرد و آبروی کشور را می برد، مسلمان بود و مسلمان زاده نبود، ولی مدعی بود که با خدا حرف می زند و در هاله نور است، وقتی سرکار آمد ایران
کشوری با ذخیره ارزی فراوان و درآمد نفتی بسیار بالا بود، او بعد از چهار سال کشور را فقیر، بی آبرو، ناامن و پر از دزدی و بی عدالتی کرد و باز هم ماند.
هویدا با یک پیپ و یک عصا و یک گل ارکیده و یک مادر چادری و یک دنیا کتاب آمد، یک برادر هم داشت که خودش از بزرگان فرهنگ و سیاست کشور بود، وقتی دولتش تمام شد، بعد از سیزده سال کار، به او گفتند از ایران برو، نرفت و اعدام شد.
احمدی نژاد با یک دمپایی و یک پژو قدیمی و یک کاپشن پاره و یک زن چادری آمد، یک برادر هم داشت که کارش کپی کردن از سی دی قاچاق بود، بعد از چهار سال مسافرت به تمام دنیا، همه خانواده اش را سرکار دولتی برد، میلیاردها دلار خرج حفاظتش شد و وقتی هم که به او گفتند دوره ات تمام شد، برو، دهها نفر را کشت و هزاران نفر را زندانی کرد.
هویدا هیچ نداشت که آمد و بعد از سیزده سال همچنان چیزی نداشت، احمدی نژاد با یک پژوی کهنه آمد، بعد از یک سال با دوازده تا ماشین این طرف و آن طرف می رفت، بعد از دو سال با هلی کوپتر برای دیدن مادرش می رفت، بعد از چهار سال برای رد شدن از خیابان هم جرات نداشت بدون هلی کوپتر جایی برود.
(ابراهيم نبوي)

:)

سرزميني كه جوانانش دل مرده باشند، وسالخوردگانش بلندپرواز



سرزميني كه جوانانش دل مرده باشند، وسالخوردگانش بلندپرواز
اغنيايش دزدي كنند، و فقرايش كارگري:
صادراتش فيلسوف باشد، و وارداتش مواد مخدر:
دولتش خصوصي باشد، و مرده پرستي اش عمومي:
قبرهايش خريده شوند، ومغزهايش فروخته؛
گورستان تاريخ است،...

ما باید کوشش کنیم که اخلاق کاخ‌نشینی را از این ملت بزداییم. این سخن روح الله خمینی رهبر جمهوری اسلامی است.

ما باید کوشش کنیم که اخلاق کاخ‌نشینی را از این ملت بزداییم.

این سخن روح الله خمینی رهبر جمهوری اسلامی است.

وقتی نظریه‌پرداز و بنیانگذار یک نظام تمام هّم و غم‌اش برتری دادن به فقر و محرومیت در برابر دارا‌بودن و رفاه‌‌داشتن باشد، پس از 37 سال باید چنین آمار وحشتناکی را شاهد بود. با این توضیح که این آمار مربوط به سال 1391 است و در سه سال گذشته با توجه به افزایش تورم در همه ی سطوح و سخت‌تر شدن وضعیت معیشت مردم، بی‌شک این آمار افزایش یافته است.
حق داشتن مسکن مناسب جزو حقوق هجده‌گانه‌ای است که تمام افراد بشر به صورت برابر و یکسان باید برخوردار بوده و نباید مورد تعرض قرار گیرند.
..................
نتایج پژوهشی که وزارت راه و شهرسازی ایران انجام داده است، نشان می‌دهد که دست‌کم یک سوم خانوارهای ایرانی امکان برخورداری از حداقل‌های یک مسکن مناسب را ندارند.
براساس نتایج این پژوهش، استان سیستان و بلوچستان رتبه نخست فقر مسکن را دارد. نزدیک به دو سوم (۷۳ درصد) خانوارهای این استان زیر خط فقر مسکن قرار دارند.

این گزارش می‌افزاید؛ ۵۳ درصد خانوار‌ها در استان هرمزگان، ۳۶ درصد در استان بوشهر و ۳۳ درصد در استان‌های ایلام و کرمان امکان تامین یک مسکن مناسب را ندارند. همچنین ۳۱ درصد خانوارها در استان خوزستان و ۲۹ درصد در استان‌های لرستان و یزد زیر خط فقر مسکن قرار دارند.

خانوارهای زیرخط فقر مسکن در ۲۳ استان بیش از ۲۰ درصد برآورد شده، در حالی‌که تنها در پنج استان تهران، گیلان، فارس، چهارمحال و بختیاری (۲ درصد) و مازندران (۳ درصد) جمعیت زیر خط فقر مسکن تک رقمی است.

براساس این پژوهش حداقل هزینه مسکن ماهیانه یک خانوار چهار نفره ساکن در تهران، به عنوان گران‌ترین شهر برای هزینه‌های مسکن ۵۳۲ هزار تومان و برای یک خانوار چهار نفره در استان ایلام که خانوار‌ها کمترین هزینه مسکن را می‌پردازند، ۱۱۵ هزار تومان برآورد شده است.
مشاور طرح مسکن اجتماعی در یادداشتی که در هفته‌نامه تجارت فردا – ۷ آذر – منتشر شد، داده‌های این پژوهش را مربوط به سال ۹۱ دانسته و نوشته بود که جمعیت زیر خط فقر از سال ۹۱ به بعد دوباره روند افزایشی داشته است.

به گفته محمدرضا فرهادی‌پور، خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم، فاقد امکان برخورداری از مسکن مناسب هستند.

به گفته او، ۴۸ درصد از جمعیت سیستان و بلوچستان در دهک نخست قرار دارند، در حالی که در تهران تنها هفت درصد خانوار‌ها در دهک درآمدی نخست قرار دارند. براساس گزارش هزینه – درآمد خانوار‌ها، سهم هزینه مسکن در خانوارهای شهری ۴۴ درصد است.

پیش از این عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی گفته بود که ۱۸ میلیون نفر از جمعیت ایران بد مسکن هستند. به گفته او ۱۱ میلیون نفر در ایران حاشیه نشین هستند. این در حالی است که برخی از کار‌شناسان اجتماعی جمعیت حاشیه‌نشین در ایران را نزدیک به ۲۰ میلیون نفر برآورد می‌کنند.
وزارت راه و شهرسازی وعده کرده بود که با اجرای طرح مسکن اجتماعی، امکان دسترسی به مسکن مناسب برای خانوارهای کم درآمد را فراهم کند. اما مشاور علمی این طرح گفته است که اجرای آن نیاز به یک برنامه‌ریزی ۱۰ ساله دارد.
منبع: رادیو زمانه http://goo.gl/Z5jsuj

فاصله ایران تا استرالیا ... از قطع‌کردن سر نوزاد در بلوچستان تا پیوند سر قطع شده در استرالیا

قیافه رو

مهربانی

فکر می کنید این آقا کیه؟

فکر می کنید این آقا کیه؟
سارق مسلح؟
نه.
قاتل حرفه ای؟
نه.
کلاهبردار؟
نه.
اختلاس کننده میلیاردی از بیت المال؟
نه.
این آقا مهندس هاشم خواستار است. یک معلّم بازنشسته و رئیس کانون صنفی معلّمان مشهد.

دیوار مهربانی در ‫#‏اصفهان‬ و ‫#‏شاهرود‬


عده‌ای جوان نا‌شناس دیواری با نام مهربانی ایجاد کردند تا مردم لباس‌های بلااستفاده‌شان را آنجا بیاویزند و فقرا بدون واسطه آن‌ها را بردارند.

ﭼﻴﻪ ﻋﻠﻲ ﮔﺪا ﺩﺯﺩ ﺑﻲ ﺷﺮﻡ ﺗﺎﻓﺘﻪ ﺟﺪا ﺑﺎﻓﺘﻦ اﻭﻥ ﻛﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﻮاﺏ ﮔﻮﺵ ﺑﺎﺷﻪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﻫﻢ اﺯ ﻗﺒﺮ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺭﻳﻢ


ﻛﻪ ﭼﺮا ﻳﻚ ﭘﺴﺮ ﺣﺮاﻣﺰاﺩه اﻱ ﻣﺜﻞ ﺳﻴﺪ ﻋﻠﻲ ﮔﺪا ﺧﺎﻣﻨﻪ اﻱ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﻛﻪ اﻳﻤﺎﻥ و ﻫﻢ ﺯﻳﺴﺘﻲ و ﺁﺯاﺩﻱ ﺭﻭ. ﺣﻖ ﺗﺴﺎﻭﻱ ﻣﺮﺩ و ﺯﻥ و ﺩﺳﺘﻤﺰﺩ. ﺳﻠﺐ ﻛﺮﺩﻩ
ﺑﻨﺎﻡ ﻭﻻﻳﺖ ﻗﺒﻴﺢ اﺳﻼﻣﻲ ﻣﺮﺩﻙ ﺣﺮاﻡ ﺯاﺩﻩ

دنیایی است، عده ای در پر قو از کم خوابی، نق میزنند. اما كودكانى برای لقمه نانی، از بی خوابی پر پر شده اند و دم نمی زنند...!

دست هايش پينه بسته بود، اما هم خدا را داشت هم خرما را ...

كدام را به جان بخرم؟ فال هايت را يا غم هايت را؟:'(

اروم بخواب همراه با تو وجدان هاى بسيارى خوابند...