January 15, 2016

فقط یه احمق "بسیجی" 5-6 سال از عمرش صرف خایه مالی میکنه ، تا فوق نهایت 5-6 ماه از سربازیش کم کنه .

به قدری که تو ایران خایه مال داریم ... به همون تعداد خایه نداریم

فرصت خوبیه یادی کنیم از اون کصخلی که هنوز فکر میکنه "مهره رای" داخل شناسنامه ش قرار یجایی به دادش برسه :|

انتخابات نزدیک است

نه به انتخابات

این دور باطل خون و جنون را می توان یکبار و برای همیشه از بین برد و آن چیزی نیست جز تحریم انتخابات .ایرانیان با تحریم انتخابات قلابی اسفند ماه می توانند بدون هزینه های زیاد و گران اعم از جنگ و تلفات ،تظاهرات و غیره،موجب تغییر رژیم تهران گردند.اگر روز انتخابت را در خانه مانده برای آزادی وطن در منزل خود و همراه عزیزان خانواده درب خانه را بسته و بست بنشینیم .چه کسی دردنیا هست که 60 الی 70 ملیون ایرانی را وادار به خروج اجباری از خانه خود کند.هیچ کس و هیچ قدرتی. هیچ قانونی هم در دنیا نیست که به کسی اجازه چنین دخالتی برای ماندن یا نمادن اهالی خانه ها در منازل خویش بدهد.ازادی ایران در گرو ماندن در خانه و تحریم شامورتی بازی های انتخاباتی رژیم است و بس : امید مهر

دوي ماراتن دلار


شرق:
كارشناسان در گفت‌وگو با «شرق» افزايش ٥٠٠توماني ارز را تحليل كردند 

رئیس‌کل بانک مرکزی در آخرین اظهارنظر خود افزایش نرخ دلار تا نزدیکی‌های سه‌هزارو ٨٠٠ تومان را منتسب به اخبار کرد.

ولی‌اله سیف که در حاشیه پنجمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت سخن می‌گفت، آغاز افزایش نرخ ارز را روز یکشنبه هفته جاری اعلام کرد که دو روز بعد در روند نزولی قرار گرفت. او در پاسخ به آنانی هم که دولت را متهم به ورود به بازار ارز و تأمین کسری بودجه می‌کردند، گفت: این‌گونه نیست که دولت برای تأمین ریال و منابع بودجه قیمت ارز را بالا ببرد و من از اظهارات این افراد تعجب می‌کنم. نوسانات نرخ ارز تحت‌تأثیر اخباری است که منتشر می‌شد.
او در ادامه به ورود ٣٠ میلیارد دلار ارز به کشور اشاره کرد که بعد از رفع تحریم‌ها به کشور بازمی‌گردد. منابعی که به‌گفته این مقام، از هفته آینده در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد.

براساس اعلام بانک مرکزی دلار در شهریور سال ٩٢ که دولت روحانی زمام امور را به‌دست گرفت، سه‌هزارو ١٧٧ تومان بود که حالا بعد از گذشت بیش از دو سال به سه‌هزارو ٦٧٥ تومان رسیده است. دلار در این مدت افزایشی به میزان ٥٠٠ تومان را تجربه کرده است. روند حرکتی دلار در این مدت آرام و اغلب با نوسان‌های کمتر از ٢٠ تومان بوده که نشان از آرامش حاکم بر بازار ارز دارد.

کارشناسان در گفت‌وگو با «شرق» کارنامه دو‌ساله بانک مرکزی را مرور می‌کنند.

سیاست بی‌تفاوتی به ارز از سوی دولت و بانک مرکزی 
حیدر مستخدمین‌حسینی، کارشناس بانکی
در فاصله یکسان‌سازی نرخ ارز در سال ٨١ تا سال ٩٠ که مدیریت شناورشده ارزی از سوی بانک مرکزی مطرح شد، سعی بر این بود که نرخ ارز افزایش پیدا نکند، اما اگر از سال ٨١ به این سو، با نرخ ارز به‌صورت واقعی برخورد می‌کردیم و مابه‌التفاوت تورم داخلی و خارجی را بر نرخ ارز می‌افزودیم، در سال‌هاي ٩٠ و ٩١ با شوک کاهش ارزش پول ملی روبه‌رو نمی‌شدیم. پس از آن نیز در سال ٩٤ که با افزایش نرخ ارز مواجه شدیم، قطعا این روند تداوم نمی‌یافت تا نرخ ارز در دوره‌ای با اندک رشدی، ثابت نگه داشته شود و به یکباره متوجه شویم فاصله نرخ رسمی و نرخ دلار در بازار آزاد، نسبت به دوره‌های قبل بیشتر شده است. در واکاوی چرایی چنین رخدادی در زمان حاضر باید به منابع درآمدی دولت نگریست. اکنون منابع درآمدی دولت هریک دچار نوسانی شده‌اند. 

درآمد حاصل از فروش نفت حتی با افزایش تولید نیز با کاهش شدیدی روبه‌روست که در درآمدزایی دولت تزلزل ایجاد می‌کند. از سویی خصوصی‌سازی در این دولت تقریبا متوقف شده و تقریبا درآمدی از این بابت برای دولت حاصل نمی‌شود و به‌همین‌دلیل بر مالیات به‌عنوان منبع دیگری برای درآمدزایی دولت فشار وارد شد و به‌همین‌دلیل بر ارکان اقتصادی کشور به‌طور بی‌رویه‌ای فشار وارد و نارضایتی و حتی تغییر جهت فعالیت بنگاه‌های اقتصادی و اصناف ایجاد شد. در چنین شرایطی تنها بخش‌هایی که می‌توانستند درآمد‌زایی را برای دولت به همراه آورند، بخش‌هایی بودند که می‌توانستند به‌عنوان کالا تلقی شوند و منابعی از طریق فروش آنها عايد دولت شود که ارز و طلا در این دسته قرار می‌گیرند.

این دو عام‌ترین فعالیتی بود که دولت می‌توانست از آنها بهره گیرد، زیرا بازاری برای ارز وجود نداشت و ارز تماما در انحصار دولت بود و بانک مرکزی آن را مدیریت می‌کرد. به‌این‌ترتیب دولت با افزایش نرخ ارز توانست بخشی از نیازهای مالی را مرتفع کند. این روند ساده‌ترین کاری است که دولت می‌توانست به کار گیرد و اکنون نیز در همین راستا گام برمی‌دارد. بنابراین در همین دوره که با اندک افزایشی در تابستان مواجه بودیم، تعطیلات فصلی به‌عنوان بالابرنده تقاضا برای ارز به دلیل مسافرت‌ها مطرح شد. از طرفی حدود دو ماه قبل بحث اربعین مطرح شد که خود سناریویی جدید برای افزایش تقاضا بود و تابه‌حال به آن اشاره‌ای نشده بود. 

پس از آن ژانویه و آغاز سال نو مطرح شد، اما باید توجه داشت که از این مقاطع عبور کرده‌ایم، اما هنوز نرخ ارز کاهش درخورتوجهی نداشته و حول‌وحوش سه‌هزار و ٧٠٠ تومان می‌چرخد. این مسئله به این بازمی‌گردد که دولت و بانک مرکزی در این مرحله نیز سیاست بی‌تفاوتی را در پیش گرفته‌اند و انعکاس جدی پیرامون چرایی افزایش نرخ ارز را مطرح نکرده‌اند. درواقع افزایش نرخ دلار تا این میزان معقول و منطقی نیست و اگر از سال ٨١ تا اکنون مابه‌التفاوت تورم داخلی و خارجی به پایه نرخ ارز اضافه می‌شد، ارز منطقی در این شرایط باید بین سه‌هزار و ٢٠٠ تا سه‌هزار و ٣٠٠ تومان بود، نه سه‌هزار و ٧٠٠ تومان. نباید نادیده گرفت که افزایش نرخ دلار اولین واکنشی که در پی خواهد داشت، افزایش تورم خواهد بود که می‌تواند به اقتصاد کنونی آسیب بزند. 

افزایش دلار منطقی است 
سیدبهاءالدین حسینی‌هاشمی، کارشناس بانکی
از زمان روی‌کارآمدن دولت یازدهم در شهریور ٩٢ تا امروز، نرخ دلار حدود ٥٠٠ تومان افزایش یافته است و این افزایش قیمت، منطقی به نظر می‌رسد. حتی می‌توان گفت با قدری تدبیر، نظم مالی و واردنکردن هیجان به بازار، از افزایش بیش از حد ارز نیز جلوگیری شده است. اگر بخواهیم دلایل افزایش قیمت دلار در بازار آزاد را بررسی کنیم، توجه به این مسئله ضروری است که تفاوت قیمت ارزها براساس ضریب تورمی سالانه آنهاست یعنی اگر در حوزه ریال تورم ١٥ درصدی داشته باشیم و حوزه دلار با تورم دو درصدی مواجه باشد، حداقل باید ١٣ درصد به قیمت دلار اضافه کرد تا برابری ارزش این دو ارز حفظ شود.

جدا از عامل تورم، رابطه بین درآمد و مصارف ارزی کشور نیز عامل دیگری است که بر افزایش قیمت ارز تأثیر بسزایی دارد، چراکه در مدت بیش از دو سال، مصارف ارزی کشور کماکان پایدار بوده و شاید افزایش نیز داشته است، اما منابع و درآمدهای ارزی به دلیل افت قیمت نفت، به‌شدت کاهش یافته‌اند. درآمد نفتی حدود ٧٠ تا ٨٠ میلیارد دلاری دولت در سال‌های گذشته به حدود ٢٠ تا ٢٥ میلیارد دلار در سال جاری رسیده که این مسئله، روند افزایش قیمت دلار را تشدید می‌کند. به جز این عوامل، سایه سنگین تحریم‌ها نیز بر سر اقتصاد ایران بوده و هنوز هم وجود دارد که علاوه بر بلوکه‌کردن بخش زیادی از منابع ارزی کشور، هم باعث افزایش هزینه‌ها شده و هم مشکلات عدیده‌ای برای تجارت خارجی کشور و تأمین ارز مورد نیاز ایجاد کرده است. با همه این اوصاف، می‌توان گفت افزایش نرخ ارز تا امروز منطقی بوده است.

هرچه عوامل یادشده کم‌رنگ‌تر باشند، ثبات بازار ارز بیشتر خواهد بود. البته مسئله دیگری که ثبات بازار ارز را به خطر می‌اندازد، عرضه ارزهای دولتی به قیمت‌هایی پایین‌تر از قیمت ارز در بازار آزاد است. دولت ارز را به قیمت بازار آزاد به صرافی‌ها می‌فروشد اما بخش زیادی از منابع ارزی را به نرخ مبادله‌ای به اقتصاد وارد می‌کند. همین دونرخی‌بودن، مشکلات زیادی ایجاد می‌کند و باعث بی‌ثباتی بازار ارز می‌شود.

متأسفانه این افزایش قیمت ارز و همچنین دونرخی‌بودن آن، با سیاست‌های بانک مرکزی یعنی شناور مدیریت‌شده همسو نیست. شناور مدیریت‌شده این نیست که بین دو نرخ فاصله ٦٠٠ تا ٧٠٠تومانی وجود داشته باشد، بلکه برای تنظیم بازار باید موقع افزایش تقاضا، ارز بیشتری به بازار تزریق کرد و در زمان کاهش تقاضا، عرضه نیز کمتر شود تا بازار، حتی با داشتن روند صعودی، متعادل و باثبات باقی بماند. به عبارتی دیگر، نرخ بازار رسمی، نباید فاصله زیادی با بازار غیررسمی داشته باشد که باعث ضرر و زیان دولت شود.

درباره تأثیری که ادعا می‌شود افزایش قیمت دلار بر نرخ تورم دارد، نیز باید گفت وجود تورم و افزایش آن باعث رشد نرخ دلار شده نه اینکه افزایش نرخ ارز تورم را افزایش داده باشد. به‌عبارتی کاهش قدرت اقتصادی ما باعث تورم شده و افزایش نرخ تورم، باعث کاهش ارزش پول ملی کشور شده است. نرخ ارز را بازار تعیین می‌کند و طبق تئوری برابری قدرت خرید، برابری نرخ ارزها با قدرت خرید آنها تعیین می‌شود نه با سیاست‌ها و نرخ‌های دستوری. سه سال پیش که دلار جهشی سه‌برابری داشت، با تورم ذخیره‌شده در کشور مواجه بودیم؛ در آن زمان فنر نگه‌داشته‌شده ارز توسط دولت، با کاهش منابع ارزی آزاد شد و تورمی که مدت‌ها وجود داشت و دولت آن را افشا نمی‌کرد، نرخ ارز را تا نقطه تعادلی با تورم بالا آورد، چراکه چند سالی دولت با اتکا به منابع سرشار ارزی، از بازار ارز مراقبت می‌کرد و نرخ‌ها را به صورت دستوری تثبیت کرده بود و درآمدهای هنگفت ارزی، این امکان را فراهم می‌کرد که بازار با عرضه پرقدرت مدیریت شود.

نکته قابل توجه دیگر در بحث افزایش قیمت دلار، این است که به‌تازگی ارزش دلار در برابر سایر ارزها تقویت شده و همین مسئله باعث گران‌ترشدن آن شده است. مثلا یک سال پیش ارزش هر یورو معادل ١,٣ ارزش هر دلار آمریکا بود و حالا ارزش هر یورو به معادل ١.٠٩ ارزش هر دلار رسیده و ارزش دلار تقریبا ٢٠ درصد نسبت به یورو افزایش داشته و همین تقویت در برابر ریال هم حفظ شده است. به این دلیل که ریال دچار تورم است همیشه در حالت تضعیف در برابر دلار قرار دارد و چنانچه تقویت ارزش دلار در مقابل ین و یورو به همین صورت ادامه پیدا کند، شدت افزایش قیمت دلار به ریال تشدید خواهد شد.

نوسان ارز خطرناک‌تر از افزایش قیمت است 
شاهین شایان‌آرانی، کارشناس بانکی
روزگاری دلار سه‌هزار و ٩٠٠ تومان بود و یادمان باشد دلار بعد از جهش قیمتی، در مقطعی به چهار هزار تومان هم نزدیک شد؛ اما این دولت از ابتدای کار، عزم کرد هم نرخ تورم را کاهش دهد که کاهش هم داد و هم نوسان بازار ارز را مدیریت کند. در بحث ارز، آنچه بیش از افزایش قیمت اهمیت دارد، نوسان ارزی است که سیستم را شکننده می‌کند و اینکه روند آن پیش‌بینی‌پذیر نباشد، خطرناک است. دولت یازدهم تا چند ماه پیش ارز را به‌صورت شناور کنترل می‌کرد؛ اما دو، سه ماه است که قیمت آن افزایش یافته و تا سه‌هزار و ٧٠٠ تومان هم رسیده است.
مهم این است که دولت تورم را کنترل کرده و نوسان ارز را نیز تا دو سه ماه پیش کنترل کرده است.

افزایش نرخ ارز به‌هرحال قاعده‌ای دارد؛ اینکه ما فرض کنیم ارز را باید دو سال مثلا روی قیمت سه‌هزار و ٢٠٠ تومان ثابت نگه ‌داریم، بی‌معنی است؛ چراکه قاعده‌ای تحت‌عنوان قاعده PPP (برابری قدرت خرید‌) وجود دارد که از آن در مدیریت ارزی بهره می‌برند و قیمت را براساس تفاوت تورم دو ارز که در ایران تفاوت تورم ریالی و دلاری مطرح است، تعیین می‌کنند. حالا تورم دلاری حدود یک و تورم ریالی حدود ١٥ درصد است. قاعده PPP در قالب یک اقتصاد متعادل و در یک دیدگاه درازمدت می‌گوید نرخ برابری ارزی که تورم آن بیشتر است، باید معادل تفاوت نرخ دو تورم دچار کاهش ارزش شود؛ یعنی اگر تورم ریالی ١٥ درصد است و تورم دلار یک است باید ریال ١٤ درصد نسبت به دلار تضعیف شود. معنای این جمله این است که با احتساب تورم ١٥ درصد برای سال ٩٤ باید ١٤ درصد به قیمت دلار اضافه شود.

سال بعد نیز به اندازه تفاوت تورم‌ها باید قیمت ارزها تغییر کند. هر موقع تورم دو کشور با هم برابر بود، نرخ برابری ارزها نیز تغییر نمی‌کند. این یک قاعده اقتصادی است؛ اما بسیاری از مواقع ممکن است این تغییر قیمت در ارزها به‌صورت روان و با شیب ملایم رخ ندهد؛ چراکه دولت‌ها با تثبیت نرخ ارز، مانع آن می‌شوند؛ اما به‌یک‌باره این فنر رها می‌شود. در شرایط فعلی افزایش نرخ دلار، برای دوره یک‌ساله معقول و مطابق با قاعده PPP است، فقط این رشد به‌صورت روان نبوده و در طول یکی، دو ماه اخیر رخ داده است.

بانک مرکزی نرخی برای سیاست مدیریت شناور‌شده ارز اعلام نکرده است که بگوییم قیمت ارز در بازه مشخص‌شده، حول نرخ برابری تعیین شده، نوسان کند تا اگر نرخ ارز از رقمی بالاتر رفت بانک مرکزی با افزایش عرضه، آن را کاهش دهد یا اگر به زیر نرخ پایه رسید با خرید ارز از بازار قیمت را برگرداند. نرخ پایه با مدل PPP تغییر می‌کند و بازه نوسانات در هر مقطعی کنترل می‌شود؛ اما درباره اینکه بانک مرکزی قصد دارد چه رقمی را به‌عنوان نرخ پایه تعیین کند، اخباری منتشر نشده است. 

فعلا مشخص نیست که آیا بانک مرکزی مثلا نرخ سه‌هزار و ٧٠٠ تومان را به‌عنوان نرخ‌ پایه درنظر گرفته و تلاش می‌کند بازار ارز را روی این قیمت تعدیل کند و پس از آن روی این نرخ پایه، بازه قیمت را به‌صورت شناور کنترل کند یا نرخ پایه همان سه‌هزار و ٣٠٠ تومان بوده و حالا کلا بازار از دست بانک مرکزی در‌رفته و نتوانسته است آن را کنترل کند. اگر حالت اول اتفاق افتاده باشد قابل‌قبول است؛ چراکه معنایش این است که بانک مرکزی مطابق با اختلاف تورم ریالی و دلاری نرخ ارز را اصلاح کرده است؛ اما حالت دوم اصلا پیام خوبی به‌همراه ندارد.

مسئله دیگری که در حوزه ارز قابل‌توجه است اینکه معمولا تورم باعث افزایش نرخ ارز می‌شود و گرچه افزایش نرخ ارز نیز می‌تواند تأثیر متقابل بر تورم داشته باشد؛ اما محور اصلی تغییرات در این دو حوزه، از تورم آغاز می‌شود. تورم باعث می‌شود نرخ برابری ارز تغییر کند و تغییر نرخ برابری ارز نیز می‌تواند برخی انتظارات تورمی در جامعه ایجاد کند. در چند ماه اخیر تغییرات نرخ تورم تأثیری بر تورم نداشته است؛ چراکه حجم تجارت خارجی و مبادلات اقتصادی کشور به اندازه‌ای نیست که تغییرات حوزه ارز بتواند تأثیر زیادی بر اقتصاد داشته باشد. 

استعمار سفره‌های ایرانی با برنج آمریکایی

روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر واردات ۱۶ میلیون و ۶۶۳ هزار دلاری برنج از آمریکا به‌گوش می‌رسد که برای جامعه کشاورزی کشور اصلا خوشایند نیست و این اقدام از سوی کشاورزان نوعی استعمار سفره‌های ایرانی با برنج آمریکایی تلقی می‌شود.

به گزارش رویکرد، رهبر معظم انقلاب به صراحت از اهمیت کشاورزی سخن گفتند و آن را محور توسعه ایران اسلامی دانستند، از دیدگاه ایشان کشاورزی برای کشور ما بسیار اهمیت دارد و تا آن جا که باید آن را بخشی ویژه و استثنایی دانست؛ زیرا کشوری که دارای ده‌ها میلیون جمعیت است، بیش از هر چیز و پیش از هر برنامه‌ای باید به فکر تأمین غذای این جمعیت باشد.

در همین راستان مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی‌ها و فرمایشات خود بر حمایت از تولیدات داخلی کشاورزان تاکید کردند و دولت و مسئولان نظام را موظف بر حمایت از کشاورزان و تولید کنندگان دانستند.

برنج یکی از محصولات استراتژیک کشاورزی در جهان و ایران اسلامی به‌شمار می‌رود که استان‌های مازندران و گیلان با ۴۲ و ۳۸ درصد تولید کشور برترین تولیدکنندگان این محصول هستند.

رنج برنج و مراحل طاقت‌فرسای تولید آن بر کسی پوشیده نیست و کشاورزان همیشه بر این سعی دارند تا بهترین و با کیفیت‌ترین برنج ایرانی را بر سر سفره مردم قرار دهند اما تراژدی غم‌انگیز واردات بی‌رویه برنج موجب دلسردی جامعه کشاورزی کشور شده است.

* التهاب زخم کهنه شالیکاران با واردات برنج آمریکایی 
یکی از عواقب شوم واردات بی‌رویه برنج و حمایت نکردن از کشاورزان را می‌توان در تغییر کاربری اراضی کشاورزی و سبز شدن یک‌باره ویلاها در اراضی شالیزاری کشور مشاهده کرد که روند رو به رشد اینگونه تغییرهای غیرمجاز زبان گویای این مسئله است.

همه‌ساله واردات بی‌رویه برنج به کشور در زمان برداشت و فروش محصولات کشاورزی زخم کهنه شالیکاران را التهاب می‌بخشد و مسئولان این امر بدون توجه به سخنان مقام معظم رهبری و اقتصاد مقاومتی به حمایت از تولید کنندگان خارجی و ادامه واردات بی‌رویه می‌پردازند.

* نقض ممنوعیت واردات کالاهای آمریکایی 
اما نکته جالب توجه و مهم‌ترین مسئله‌ای که موجب نگارش این گزارش شد، این است که در روزهای اخیر خبرهایی مبنی بر واردات ۱۶ میلیون و ۶۶۳ هزار دلاری برنج از آمریکا به‌گوش می‌رسد که برای جامعه کشاورزی کشور اصلا خوش‌آیند نیست و حتی خط قرمزهای مقام معظم رهبری در ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی از آمریکا نقض شده است.

بر اساس آمارهای رسمی تجارت خارجی کشور آذر ماه امسال بالغ بر ۱۶ میلیون و ۶۶۳هزار دلار به حجم ۲۹ میلیون تن برنج از کشور آمریکا وارد شده است، این واردات در حالی صورت می‌گیرد که پیش از این در نامه الزامات اجرای توافق برجام از سوی مقام معظم رهبری در ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی از آمریکا تأکید شده بود.

اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود، اینکه کدام شرکت داخلی و با کدام مجوز رسمی توانسته از آمریکا کالای مصرفی آن هم محصول استراتژیکی مانند برنج که در داخل کشور به دستان کشاورزان تولید می‌شود، وارد کند؟ خبرهای رسیده از این حکایت دارد که این میزان برنج با بیش از یک‌هزار و ۱۰۰ تریلر وارد ایران شده است.

* سکوت تأمل‌برانگیز رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی 
واردات بی‌رویه برنج و آن‌هم با حجم ۲۹ میلیون تن برنج آمریکایی که در سابقه تاریخی خود بی‌نظیر است در حالی اتفاق افتاد که ریاست کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران را یک مازندرانی بر عهده دارد اما چگونه در برابر این قانون‌شکنی و تضییع حق و حقوق کشاورزان سکوت اختیار کرد جای سوال و تأمل دارد.

یک کشاورز مازندرانی در گفت‌وگو با فارس، با انتقاد از واردات بی‌رویه برنج به کشور، گفت: مسئولان چرا در زمان واردات برنج سکوت می‌کنند؟ پس حمایت از کشاورزان چه زمانی فرا می‌رسد؟

داود قلیان واردات برنج آمریکایی را ظلم بزرگی به کشاورزان کشور دانست و اظهار کرد: مسئولان فقط حرف از حمایت می‌زنند اما در عمل ما چیزی جز ظلم نمی‌بینیم.

* «دولت» حامی تولیدکنندگان آمریکایی 
وی با بیان اینکه دولت به‌جای حمایت از تولید کنندگان داخلی از تولیدکنندگان آمریکایی حمایت می‌کند، افزود: رویه دولت در حمایت از کشاورزان در سراشیبی کامل قرار دارد و در طول چند سال اخیر ما چیزی جز سنگ‌اندازی ندیدیم.

قلیان خواستار برخورد جدی رهبر معظم انقلاب با واردکنندگان برنج آمریکایی به کشور شد و ادامه داد: کشاورزان مازندرانی هیچ‌گاه این نوع اقدامات دولت را نمی‌پذیرند و واردات برنج آمریکایی نوعی استعمار سفره‌های ملت ایران از سوی این کشور تلقی می‌شود.

وی با بیان اینکه دولت از هم‌اکنون باید به‌ فکر قیمت برنج تولیدی کشاورزان داخلی برای سال آینده باشد، افزود: انباشت برنج آمریکایی در انبارها مطمئناً به اقتصاد کشاورزان در سال آینده صدمه جدی وارد می‌کند.

* فقط بنرهای تبریک رئیس مازندرانی اتاق بازرگانی را دیدم 
قلیان در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه آیا اطلاعی از ریاست یک مازندرانی بر کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران دارد یا خیر، گفت: (بالبخند معنادار) بله در حدود سه ماه پیش فقط ده‌ها بنر خودتبریکی این عضو شورای شهر را در سطح شهرستان ساری دیدم اما اکنون حمایتی در کار نیست.

وی بیان کرد: از اتاق بازرگانی ایران به‌خصوص اتاق بازرگانی مازندران انتظار می‌رود نسبت به این موضوع به‌صورت جدی ورود پیدا کرده و موضع‌گیری قاطع داشته باشند.

واردات برنج آمریکایی موجب رنجش کشاورزان شمالی شده که و شالیکاران دیار مازندران با انتقاد از سکوت مسئولان خواستار برخورد جدی با غول فساد واردات برنج و رانت‌خواری سلاطین برنج شدند. 

"شارلی ابدو" کاریکاتور تحریک آمیز دیگری را منتشر کرد

مجله فکاهی فرانسوی "شارلی ابدو" کاریکاتوری درباره حملات و تعرض های جنسی مردان دارای ظاهر آفریقایی و عرب به زنان و دختران ساکن شهر کلن آلمان در شب سال نوی میلادی منتشر کرد. کاربران شبکه های اجتماعی فورا کاریکاتوریست های فرانسوی را به نژاد پرستی و ابتذال متهم کردند اما کاریکاتور منتشره آنطوری که در نگاه اول به نظر می رسد، دارای محتوای مشخص نیست.

Embedded image permalinkکاریکاتور نقاش ملقب به ریس (لوران سوریسو) در شماره 13 ژانویه "شارلی ابدو"به چاپ رسیده است. در آن دختری دیده می شود که دارد از دست مرد دارای ظاهر عرب فرار می کند. ضمنا در گوشه چپ بالای این کاریکاتور تصویر آلان کردی ، پسربچه سه ساله سوری دیه می شود که هنگام تلاش خانواده اش برای رفتن به اروپا از طریق دریای مدیترانه غرق شد.
کاریکاتوریست های می پرسند"اگر آلان کردی بزرگ می شد، چکار می کرد؟" و در پاسخ می گویند:" باسن زنان را در آلمان نیشگون می گرفت".
کاربران شبکه های اجتماعی کاریکاتور جدید را وقیحانه و مبتذلانه نامیده ونقاشان آنرا به نژاد پرستی متهم کردند. کاربری به نام leftiblog می نویسد آزادی بیان بیشتری از "شارلی ابدو" می بینیم:" کودک مرده سوری را مسخره کرده و وی را فرد بالغ منحرف نشان می دهند. آیا آیا همه شما هنوز شارلی هستید؟" کاربری دیگر به نام Dai خاطرنشان می سازد این نه فکاهی بلکه نژاد پرستی محض است.
با این حال برخی از کاربران معتقدند "شارلی ابدو" با کاریکاتور تحریک آمیز خود می خواست اخلاقیات برخی از اروپایی ها را مسخره کند که پس از حوادث مشهور در آلمان هر مهاجر از خاورنزدیک را متجاوز بالقوه می دانند. این کاربران می گویند کاریکاتور منتشره به احتمال زیاد در راستای مخالفت با نژاد پرستی است.
یادآور می شود پلیس کلن در شب سال نوی میلادی 553 شکایت از زنانی را دریافت کرد که از سوی مردان دارای ظاهر آفریقایی و عرب مورد تعرض جنسی قرار گرفته بودند. آنگلا مرکل ، صدراعظم آلمان قول داد مهاجرانی که در ارتکاب جنایات دست باشند، از این کشور اخراج کند.

دادگاه بریتانیا سه نفر از اعضای "باند پدر بزرگ ها" را در بزرگترین سرقت در تاریخ این کشور مقصر شناخت.


چند پیرمرد بزرگترین سرقت در تاریخ بریتانیا را انجام دادندبه گزارش خبرگزاری "رویترز" در روز پنج شنبه، دادگاه به این نتیجه رسید که گروهی از جنایتکاران در روزهای تعطیل عید پاک به صندوق های امانات "هاتون گاردن" رخنه کرده و دیوار بتونی انبار محل نگهداری گاو صندوق ها را سوراخ نمودند.
جنایتکارن روز بعد دوباره به این محل بازگشته، 73 گاو صندوق را بازکرده و جواهرات، طلا و پول نقذ به مبلغ در مجموع 14 میلیون پوند (20 میلیون دلار) را سرقت کردند. پلیس توانست فقط یک سوم دارایی مسروقه را بازگرداند.
رسانه ها سارقان را به دلیل سن بالای آنها "باند پدربزرگ ها" نامیده اند چون مجموع سن اعضای باند سارقان بیش از 500 سال است. جوان ترین عضو باند 42 سال دارد و سن دو نفر از اعضای باند از 70 سال بیشتر است. خاطرنشان می شود که یکی از سارقان به نام برایان ریدر که 76 سال دارد، با استفاده از کارت بازنشستگی با اتوبوس بطور رایگان به محل جنایت رفته است.


 

در همایش گایدار 2016، 14 ژانویه 2016 موضوع سخنرانی: جمهوری اسلامی ایران و سازمان همکاری شانگهای


سخنرانی دکتر مهدی سنایی، سفیر فوق العاده و تام الاختیار جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه

مدیریت محترم جلسه، آقایان و خانم ها!
در ابتدا لازم می دانم از نهادهای برگزار کنندگان این همایش، به ویژه «آکادمی اقتصاد ملی و خدمات دولتی وابسته به ریاست جمهوری فدراسیون روسیه» و «مؤسسه سیاست گذاری اقتصادی گایدار» در برگزاری موفقیت آمیز این همایش تقدیر و تشکر نمایم. از این که فرصت حضور در این همایش و طرح دیدگاه های کشورم در مورد یکی از موضوعات مورد توجه این همایش را داشتم خرسندم. من سخنرانی خود را در زمینه «جمهوری اسلامی ایران و سازمان همکاری شانگهای» ارایه می نمایم.
موضوع جهانی شدن باعث شده که ائتلاف‌ها افزایش یافته و بیش از گذشته اهمیت پیدا کنند. به همین جهت در دهه گذشته بسیاری از ائتلاف‌ها و سازمان‌ها فعال و تقویت شده است و کشورها خواسته‌ها و منافع خود را در چارچوب مجموعه‌ای از کشورهای همسو دنبال می‌کنند. ظرفیت‌های سازمان همکاری شانگهای و همچنین توانمندی‌های آن، با دارا بودن بیش از یک سوم جمعیت جهان، وسعت قابل توجه و توانمندی‌های اقتصادی نوید یک ائتلاف بالقوه توانمند را می‌دهد.
جمهوری اسلامی ایران از ابتدای تاسیس سازمان همکاری شانگهای همواره پیگیر فعالیتها و نقش سازنده اعضای این سازمان به عنوان یک مجموعه موثر در رویدادها و حوادث سیاسی و اقتصادی جهان بوده و از اهداف این سازمان در تحکیم اعتماد، دوستی متقابل بین کشورهای عضو، توسعه همکاری‌های همه جانبه با هدف حفظ و تحکیم صلح، امنیت و ثبات در منطقه، رویارویی مشترک با تروریسم، تجزیه‌طلبی و افراط گرایی در همه نوع مظاهر آنها، کنترل و مبارزه با مواد مخدر و تسلیحات حمایت نموده و با عضویت ناظر در این سازمان در سال 2005، تمایل خود را به همکاری با آن نشان داده و سعی نموده در پیشرفت و عملی نمودن اهداف این سازمان موثر باشد.
امروز افراط گرایی و تروریسم به یک معضل سیاسی، امنیتی مهم در سطح منطقه ای و جهانی تبدیل شده است و بیم آن می رود که عناصر افراطی در منطقه و حوزه کشورهای عضو شانگهای بیش از این نفوذ کنند و امنیت این کشورها را با چالش جدی مواجه نمایند. با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران یکی از کشورهای پیشرو در مبارزه با افراط گرایی و تروریسم منطقه ای می باشد، آماده است تا تجربیات خود را با کشورهای عضو شانگهای در میان گذارد و در جهت تقویت امنیت و ثبات منطقه مشارکت فعال تری داشته باشد.
همکاری برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر، یکی از دغدغه های مهم این سازمان می باشد. در این زمینه نیز می توانیم نقش مهم ایران طی سال های گذشته در مبارزه علیه قاچاق و سوداگری مواد مخدر از افغانستان را به یاد آوریم. هزینه های فراوان مالی و جانی جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با مواد مخدر بسیار چشمگیر بوده و بارها مورد تقدیر سازمان ملل و کشورهای مختلف قرار گرفته است. علاوه بر مناسبات رو به توسعه ایران در روابط دو جانبه با اکثر اعضای سازمان، در فرمت چند جانبه مبارزه با مواد مخدر با مشارکت تعدادی از اعضای سازمان همکاری دارد. چنین ظرفیتی می تواند ارزش افزوده ای بر اقدامات سازمان در این زمینه باشد.
پیوستن کشورهای منطقه از جمله جمهوری اسلامی ایران به سازمان همکاری شانگهای، با هدف تشریک مساعی و هم افزایی ظرفیتهای اقتصادی منطقه و همچنین مقابله با تهدیدهای امنیتی است و این سازمان می تواند از نتایج و منافع مثبت افزایش اعضاء و ظرفیت های جمعی بهره مند شود. قرار گرفتن در یک موقعیت ژئواستراتژیک میان دو قطب پیشرفته اقتصادی جهان یعنی شرق آسیا و غرب اروپا، سازمان همکاری شانگهای را از منظر عناصر زیربنایی توسعه بسیار قدرتمند و توانا ساخته است.
توسعه همکاری های تجاری و اقتصادی جهت رسیدن به ثبات پایدار منطقه ای راهکار قوی برای تقویت سازمان همکاری شانگهای است. این سازمان از ظرفیت ها و منابع روزافزونی برخوردار است که تاکید و گسترش بر آنها در پرتو حضور روسیه و چین می تواند معادلات منطقه ای بین المللی را متوازن نماید. ظرفیت‌سازی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای امری ضروری است و در چارچوب چنین نهادهایی است که فرصت گسترش تجارت و سرمایه‌گذاری‌های متقابل و توسعه همکاری‌های صنعتی و اقتصادی افزایش می‌یابد.
خانم ها ، آقایان محترم،
با عنایت به وضعیت خاص منطقه‌‌ای و بین‌المللی، جمهوری اسلامی ایران مایل است که به اشکال و روش‌های گوناگون با مجموعه‌های بزرگتر منطقه‌ای و بین‌المللی همکاری نماید و برخی از خواسته‌ها و منافع خود را در آن چارچوب تعریف نماید. ایران علاقمند همکاری با سازمان شانگهای در زمینه‌های اقتصادی و تجاری، انرژی، حمل و نقل و ترانزیت می باشد. منافع مشترک ایران و اعضای سازمان، ضرورت تقویت همکاری‌ها را ایجاب می نماید و ظرفیت و نقش بالای جمهوری اسلامی در این همکاری ها می تواند موجب تقویت اعتبار و قدرت سازمان شانگهای شود. عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای برای روابط اقتصادی این سازمان با شرکایش در سراسر آسیا مفید خواهد بود.
ایران هجدهمین اقتصاد برتر دنیا، چهارمین تولید کننده نفت در جهان، دارای دومین ذخایر گازی جهان، حائز رتبه دهم در صنعت گردشگری، بزرگترین و بیشترین میزان صنایع در حوزه خاورمیانه و شمال آفریقا، رتبه چهارم دنیا به لحاظ تنوع تولیدات محصولات کشاورزی می‌باشد. موقعیت جغرافیایی ایران به سبب قرار گرفتن در میان شرق و غرب، نقش مهمی در مبادلات اقتصادی و گسترش همکاری‎های کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای دارد. به همین سبب در چند سال اخیر همکاری‎های ایران و سازمان همکاری شانگهای رو به گسترش بوده است.
با توجه به افزایش مصرف انرژی در جهان و حضور کشورهای بزرگ تولید کننده و مصرف کننده انرژی در سازمان همکاری‌ شانگهای، زمینه مناسبی جهت همکاری در موضوع انرژی وجود دارد و جایگاه و نقش ممتاز ایران در این زمینه نیز مشخص است. ایران علاوه بر آن که یک تولید کننده بزرگ نفت و دارای ذخایر گسترده گاز جهان محسوب می شود، با برخی از اعضای سازمان به ویژه هند و چین همکاری نزدیکی برای تأمین بخشی از نیازهای انرژی آن ها داشته است. بازار ایران نیز به روی کشورهای عضو این سازمان به منظور فعالیت در زمینه های اکتشاف و استخراج حوزه های هیدروکربنی باز است.
همزمان با رشد فزاینده مبادلات اقتصادی و شکل گیری ساختار وابستگی متقابل در نظام بین الملل، اهمیت موضوعاتی همچون حمل و نقل و ترانزیت بیش از پیش آشکار شده است و در واقع یکی از مهمترین ابعاد فرآیند جهانی شدن ساختار پیچیده نظام وابستگی متقابل در بعد اقتصادی است که همه بازیگران نظام بین الملل بسته به میزان توانایی های خود در آن به ایفای نقش می پردازند. جمهوری اسلامی ایران بواسطه موقعیت جغرافیایی خود در مسیر عبور برخی از کریدورهای مهم حمل و نقل بین المللی قرار دارد که عبارتند از: کریدور شمال- جنوب که هند و آبهای آزاد جنوب را از طریق خاک ایران به منطقه قفقاز روسیه و شمال اروپا متصل می کند. کریدور شرق- غرب که چین و آسیای مرکزی در شرق و شمال را به قفقاز، آسیای غربی و دریای مدیترانه متصل می کند. کریدور سراسری راه آهن آسیا که کشورهای جنوب شرق آسیا، شبه قاره هند را از طریق یک مسیر ریلی به ترکیه و اروپای شرقی متصل می کند.
دیگر زمینه های اقتصادی برای همکاری ایران و سازمان همکاری شانگهای حایز اهمیت هستند. به ویژه این که ایران به پروژه های اقتصادی خوش آتیه اعضای مهم سازمان، یعنی «اتحادیه اقتصادی اوراسیا» و «کمربند اقتصادی راه ابریشم» علاقه مند است و مایل به همکاری و ایفای نقش در هر دو پروژه است. ایران مایل به برقراری رژیم تجارت آزاد با اتحادیه اقتصادی اوراسیا است و همکاری نزدیک تر با این اتحادیه را زمینه ای برای گسترش همکاری های اقتصادی ایران و این مجموعه از کشورها می داند. به علاوه ایران همواره نقش مهمی در جاده ابریشم قدیم و شاه‌راههای منطقه داشته و در این راستا از طرح جاده جدید ابریشم نیز حمایت می‌نماید. در همین زمینه فکر می کنم مفید باشد که برای چگونگی تطبیق اتحادیه اقتصادی اورسیا، راهبرد راه جدید ابریشم و همکاری های اقتصادی در چهارچوب سازمان شانگهای اندیشیده شود.
ایران به همکاری و شراکت در بخش های متعدد اقتصادی با اعضای سازمان، از جمله در زمینه های کشاورزی، تولید انرژی های غیرفسیلی، مخابرات و ارتباطات الکترونیک و همچنین به تقویت همکاری های بین بانکی و حمایت متقابل از سرمایه گذاری بین اعضای سازمان علاقه مند است. امکانات صنعتی، فن آوری و لجستیکی اقتصاد ایران نیز می تواند به گسترش و تقویت ظرفیت های اقتصادی سازمان کمک نماید. لذا عضویت کامل ایران در این سازمان، روابط اقتصادی ایران را با کشورهای عضو تحت تاثیر قرار خواهد داد و فرصت‌های بیشتری را برای همکاری‌ با آنها فراهم خواهد کرد.
با الحاق رسمی ایران به سازمان همکاری شانگهای این سازمان هم همکاری وسیعتری خواهد داشت و هم مشارکت و نفوذ آن در امور بین المللی بیشتر می شود. ورود رسمی ایران به این سازمان به معنای ارتباطات و همکاری های بیشتر میان اعضا است. اگر ایران عضو رسمی سازمان شود در بخش های مختلف از گردشگری گرفته تا تبادلات نیروی انسانی، انرژی، منابع، فرهنگ، کمک های انساندوستانه و موضوعات اقتصادی همکاری های گسترده تری در انتظار اعضای سازمان خواهد بود. انتظار می رود که با توجه به آغاز اجرای توافقات ایران و گروه 1+5 و لغو تحریم ها، در روزهای آینده و در دوران پساتحریم عضویت رسمی ایران در این سازمان که هم اکنون به صورت عضو ناظر است، شکل جدی تری به خود بگیرد.
با سپاس و تشکر از توجه شما.


http://ir.sputniknews.com/world/20160115/1114477.html#ixzz3xKDvJMvo
:بیشتر بخوانید 

ديدار محرمانه برخی سران فتنه با دیپلمات غربی




جوان آنلاین (پاسداران): گمانه‌زني‌ها از فعال شدن برخي سفارتخانه‌ها براي اثرگذاري بر انتخابات آتي حكايت دارد. هفته گذشته نشست محرمانه‌اي در مركز دايره‌المعارف اسلامي واقع در منطقه كاشانك برگزار شده است. در این نشست برخی از سران فتنه حضور داشتند. سفير فرانسه نيز در اين جمع حضور يافته است.
در جريان فتنه 88 نيز برخي از سفارتخانه‌ها و سفراي كشورهاي خارجي در ايران با حضور در جلسات انتخاباتي برخي از فتنه‌گران، در جريان فتنه 88 دخالت‌هاي زيادي كرده و از فتنه‌گران حمايت كردند. سفارت فرانسه نيز يكي از سفارتخانه‌هايي بود كه به دفاع عملي از فتنه‌گران پرداخت و مقامات اين كشور نيز با حمايت از سران فتنه و عوامل آشوب در ايران در امور داخلي كشور دخالت كردند.
فرانسه با حمايت از بسياري از معاندين و افراد ضد نظام در ايران، تاكنون هزينه‌هاي زيادي را صرف جايزه براي اين افراد كرده است، به‌طوري كه هر ساله جايزه شواليه فرانسه به يكي از اين افراد تعلق مي‌گيرد.
محمدصالح جوكار، عضو كميسيون امنيت و سياست خارجي مجلس در خصوص حضور سفير فرانسه در جلسه محرمانه «كاشانك» گفت: حضور بعضي از سفراي كشورهاي خارجي در نشست‌هاي جبهه‌هاي سياسي بسيار خطرناك است و مي‌تواند شائبه دخالت بيگانگان در امور داخلي كشور را ايجاد كند.
وي با بيان اينكه نهادهاي اطلاعاتي و امنيتي بايد دقتي ويژه روي اين مسئله داشته باشند، افزود: ما نمونه‌هاي اين دخالت‌ها را در سال 88 ديد‌ه‌ايم و بايد هرچه سريع‌تر از اين اتفاقات جلوگيري به عمل آيد.
عضو كميسيون سياست خارجي مجلس اظهار داشت: قطعا بحث در كميسيون امنيت مطرح خواهد شد و وزارت امور خارجه هم بايد نسبت به اين موضوع پاسخگو باشد.

لیست زنان زندانی سیاسی - امنیتی در ایران


خبرگزاری هرانا – لیست زیر نشانگر اسامی و مشخصات حدود چهل زندانی زن است که با اتهامات سیاسی، عقیدتی و امنیتی در زندان‌های مختلف کشور نگهداری می‌شوند.
این اسامی که به همراه اتهامات، میزان محکومیت و زندان محل نگهداری توسط گزارشگران هرانا تهیه شده، به شرح ذیل است:

۱- زهرا رهنورد – اتهام: از رهبران جنبش اعتراضی ایران موسوم به جنبش سبز – محکومیت: بلاتکلیف – محل نگهداری: حبس خانگی
۲ – مطهره بهرامی حقیقی – اتهام: محاربه از طریق هنمکاری با سازمان مجاهدین خلق – محکومیت: ۱۰سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۳ – سونیا احمدی – اتهام: اقدام علیه امنیت کشور و تبلیغ علیه نظام از طریق عضویت در تشکیلات بهائی – محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان وکیل آباد مشهد
۴ – فهیمه اعرفی – اتهام: عضویت و همکاری در گروه عرفان حلقه – محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۵ – مریم اکبری منفرد – اتهام: محاربه از طریق همکاری با سازمان مجاهدین خلق ایران – محکومیت: ۱۵ سال حبس در تبعید – محل نگهداری: زندان اوین
۶ – شکوفه آذر ماسوله – اتهام: بلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی و به قصد اقدام علیه امنیت ملی – محکومیت: بلاتکلیف – محل نگهداری: زندان اوین
۷ – فرح باغی – اتهام: تبلیغ علیه نظام از طریق عضویت در تشکیلات بهائی – محکومیت: ۱ سال حبس تعزیری و ۱ سال حبس تعلیقی – محل نگهداری: زندان یزد
۸ – الهام (الهه) برمکی – اتهام: شهروند قبرس و متهم به جاسوسی برای انگلستان – محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۹ – زیبا پورحبیب – اتهام: عضویت و همکاری در گروه عرفان حلقه – محکومیت: ۳ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۱۰ – طاهره جعفری – اتهام: سنی مذهب و متهم به ارتباط با گروههای سلفی – محکومیت: ۱ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۱۱ – زینب جلالیان – اتهام: محاربه از طریق عضویت در حزب پژاک – محکومیت: حبس ابد – محل نگهداری: زندان خوی
۱۲ – ریحانه حاج ابراهیم دباغ – اتهام: محاربه از طریق همکاری با سازمان مجاهدین خلق ایران – محکومیت: ۱۵ سال حبس در تبعید – محل نگهداری: زندان اوین
۱۳ – فاران حسامی – اتهام: تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت کشور از طریق عضویت در موسسه غیرقانونی (دانشگاه مجازی بهاییان ایران) – محکومیت: ۴ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۱۴ – نیکا خلوصی – اتهام: به اتهام تبلیغ علیه نظام و عضویت در تشکیلات بهایی – محکومیت: ۶ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان وکیل آباد مشهد
۱۵ – نوا خلوصی – اتهام: به اتهام تبلیغ علیه نظام و عضویت در تشکیلات بهایی – محکومیت: ۴ سال و ۶ ماه حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان وکیل آباد مشهد
۱۶ – آتنا دائمی – اتهام: توهین به مقدسات اجتماع و تبانی به قصد برهم زدن امنیت کشور توهین به رهبری و مخفی کردن ادله جرم – محکومیت: ۱۴ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۱۷ – بهناز ذاکری انصاری – اتهام: هواداری و فعالیت موثر در پیشبرد اهداف سازمان مجاهدین خلق ایران – محکومیت: ۱۰ سال حبس در تبعید – محل نگهداری: زندان اوین
۱۸ – فاطمه رهنما – اتهام: متهم به همکاری موثر با سازمان مجاهدین خلق – محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان سپیدار اهواز
۱۹ – بهاره هدایت – اتهام: فعالیت تبلیغی علیه نظام، مصاحبه با رسانه‌های بیگانه، توهین به رهبر، توهین به رییس جمهور، اخلال در نظم عمومی از طریق شرکت در تجمعات غیرقانونی، ورود غیرقانونی و تخریب درب دانشگاه امیرکبیر – محکومیت: دو حکم، ۹ سال و ۶ ماه حبس تعزیری و ۲ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۲۰ – زهرا زهتاب چی – اتهام: هواداری و فعالیت موثر در پیشبرد اهداف سازمان مجاهدین خلق ایران – محکومیت: ۱۲ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۲۱ – مهوش شهریاری – اتهام: از مدیران تشکیلات بهایی در ایران و متهم به جاسوسی برای اسرائیل، توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام – محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۲۲ – گیسو شیخ حسن آبادی – اتهام: به اتهام تبلیغ بهائیت و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق تشکیل کلاس‌های تبلیغی – محکومیت: ۳ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان ارومیه
۲۳ – رویا صابری نژاد نوبخت – اتهام: اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام، توهین به مقدسات وتوهین به سران قوا و توهین به اشخاص – محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۲۴ – صفیه صادقی – اتهام: محاربه از طریق عضویت در حزب پژاک – محکومیت: ۱۵ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان سنندج
۲۵ – الهام فراهانی – اتهام: عضویت در تشکیلات جامعه بهایی – محکومیت: ۴ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۲۶ – آتنا فرقدانی – اتهام: اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به رهبری، رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و ماموران بند ۲ الف سپاه در حین بازجویی‌اش – محکومیت: ۱۲ سال و ۹ ماه حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۲۷ – قدریه قادری – اتهام: تبعه ترکیه و متهم به عضویت در پ.ک.ک و اقدام علیه امنیت ملی از طریق تبلیغ به نفع این حزب و ایجاد سازماندهی شهری – محکومیت: ۷ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان یاسوج
۲۸ – فریبا کمال آبادی – اتهام: از مدیران تشکیلات بهایی در ایران و متهم به جاسوسی برای اسرائیل، توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی – محکومیت: ۱۰ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۲۹ – فاطمه مثنی – اتهام: متهم به همکاری موثر با سازمان مجاهدین خلق ایران – محکومیت: بلاتکلیف – محل نگهداری: زندان اوین
۳۰ – نرگس محمدی – اتهام: تبلیغ علیه نظام، اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی و تشکیل و عضویت در گروه غیرقانونی لگام – محکومیت: ۶ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۳۱ – مهناز محمدی – اتهام: مستندساز متهم به تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی – محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۳۲ – صدیقه مرادی – اتهام: هواداری و فعالیت موثر در پیشبرد اهداف سازمان مجاهدین خلق ایران – محکومیت: ۱۰ سال حبس در تبعید – محل نگهداری: زندان اوین
۳۳ – مریم مقدسی – اتهام: اقدام علیه امنیت ملی از طریق تبلیغ علیه نظام و همکاری با احزاب کرد – محکومیت: ۹ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۳۴ – فرحناز مقدم – اتهام: به اتهام تبلیغ علیه نظام و عضویت در تشکیلات بهایی – محکومیت: ۳ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان ارومیه
۳۵ – نورا نبیل‌زاده – اتهام: به اتهام تبلیغ علیه نظام و عضویت در تشکیلات بهایی – محکومیت: ۵ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان وکیل آباد مشهد
۳۶ – مریم نقاش زرگران – اتهام: نوکیش و مبلغ مسیحی متهم به فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی و اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور – محکومیت: ۴ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین
۳۷ – نسیم باقری – اتهام: تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت کشور از طریق عضویت در موسسه غیرقانونی (دانشگاه مجازی بهاییان ایران) – محکومیت: ۴ سال حبس تعزیری – محل نگهداری: زندان اوین

شیخی را گفتند...

عکس آخوند علی‌اکبر فال اسیری را ملاحظه بفرمائید،

 این شخص کسی‌ است که سه‌ بار آرامگاهِ حافظ (خواجه شمس‌الدین محمد بن بهاءالدّین حافظ شیرازی) را ویران کرد. چندی بعد حکومت وقت قصد ساختن مقبرهٔ حافظ را داشت، آخوند علی اکبر بر روی منبر رفته فریاد زد: «اگر شاه بسازد و هزار مرتبه بسازد من خراب می‌کنم.»

این همان است که می‌‌گفت: «ای مردم، موقع جهاد عمومی است. بکوشید تا جامهٔ زنان نپوشید»، منظور آن است که شیرازی ها لباسِ فرنگی‌ نپوشند ولی‌ بعداً همگان خبردار شدند که پارچه فروشان شیرازی ریشِ آخوند را خوب چرب کرده بودند.
در سال ۱۲۸۰ خورشیدی مقبرهٔ حافظ که پیشتر توسط مجتهد ساکن شیراز آخوند علی اکبر فال اسیری ویران شده بود توسط حاکم فارس، شاهزاده ملک منصور میرزا ملقب به شعاع السلطنه بازسازی شد. به دستور او علی اکبر مزّین الدوله نقاش باشی چارچوبی آهنین بر فراز آرامگاه حافظ ساخت و کتیبه‌ای بر آن قرار داد. در سال ۱۳۱۵ خورشیدی این چارچوب آهنین جای خود را به بنای کنونی داد.

اگر کوسه ها عقل داشتند! بی شک مذهبی اختراع می کردند و به ماهی ها یاد می دادند که زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز می شود...!


برتولت برشت

تصویری که جهان را در می نوردد.

 پلیس زنی که نوزادی را در جنگل پیدا می کند و برای زنده ماندنش به آن شیر می دهد. پلیس زن کلمبیایی میگوید اول فکر می کردم یه گربه ای تو هوله پیچیده شده اما خوب که نگاه کردم دیدم یک دخترنوزاد . هر زن شیرده ی دیگری اگر این نوزاد را می دید این کار را می کرد. این عمل پلیس احتمالا جان این نوزاد را از مرگ حتمی نجات داده است. عکسی که در شبکه های اجتماعی همچنان در گردش است.

تنها محیط‌بان زن کشور را بشناسید


خانم لیلا مهرجو تنها محیط‌بان زن ایران است که در شغل محیط‌بانی انجام وظیفه می‌کند و تنها محیط‌بان زنی است که به عنوان نیروی اجرایی در عرصه‌های طبیعی و برخورد با متخلفین حضور فعال دارد و در استان قزوین مشغول به کار است.

واقعا این جمله رو باید با آب طلا نوشت، حداقل روزی چند مورد رو شخصا مشاهده میکنم.

عکس:

عکس:

عکس:

عکس:طنزتلخ

یوسف ندا که بود؟

یوسف ندا یکی‌ از سران بلند پایه اخوان المسلمین در یک مصاحبه تلویزیونی در شبکه الجزیره که توسط زنده یاد فولادوند ترجمه و پخش شد در پاسخ به این پرسش مجری برنامه چنین می‌گوید:
مجری : آقای یوسف ندا ارتباط شما با انقلاب اسلامی در ایران در سال ۱۹۷۹ چگونه بود؟
یوسف ندا: من و تعداد زیادی از همکارانم به همراه بسیاری از کشورهای عربی‌ با دو هواپیمای پر دو هفته پیش از رسیدن خمینی به تهران به تهران رسیدیم
مجری: با چه انگیزه‌ای شما به تهران سفر کردید؟
یوسف ندا: با این هدف که ما میخواستیم یک دولت سایه در ایران تشکیل دهیم تا اگر ارتش کودتا نمود خمینی ترور شد ما بلافاصله دست به کار شویم

.چرا شک به اصول دین در اسلام حرام است ؟


یکی از احکام ِ خطرناک امتناع تفکر در جهانبینئ اسلامی حرام اعلام کردن شک در اصول دین است ، تا از یکسو دروازه ها بر پاشنۀ سنت رسول الله بگردد و از دیگر سو مبانئ اصول دین بزیر سئوال نرود ، مبادا که ساختار موهومش فرو ریزد . سنت رسول الله با همین فرمان کورکردن آنتنهای کنجکاو انسان را هدف قرار داد و در پیامدش اوردوگاه اسلامی در های تحول ، تجدد و نو آوری را بر خود بست و دچار انحطاط و عقب ماندگئ فاجعه بار تاریخی شد . که از همان ابتدا ، تیره روزی و زندگئ فلاکت بار برای تابعان خود به ارمقان آورد .
در فقه اسلامی شک به اصول دین ، گناه و حرام اعلام شده و با شرک برابری میکند و در حدیث ، امر میکند « ای ایمان آوردگان به اصول شک نکنید که گناه کبیره است ! »
شک چیست ؟
شک نوعی سوء ظن به حقیقتی مورد تردید و مقدمه ایست برای دستبابی به آگاهی . و در حوزۀ دانش ، نشانۀ آغاز بلوغ فکریست . با شک و پرسش انسان هوشمند ، کنجگاو میشود تا به حقیقت مکنون و پنهان در پس پردۀ ابهام پی ببرد .
نگاهی به پیشینه شک گرایی
اولین شکی که در تاریخ فلسفه به ثبت رسیده ، منسوب به کسنوفانس کولوفونی که در آغاز سده پنجم قبل از میلاد شهرت یافت و از نگرش علمئ مکتب ملطی تأثیر عمیق گرفت و به نقد دیدگاه های آن روزگار پرداخت و به عنوان منتقدی درخشان شناخته شد . او برای اولین بار ، بذر شکاکیت را پاشید و بعد ها همین بذر در آراء پیروان وی در حوزۀ فلسفی الئا و در نظریات هراکلیتوس رشد کرد و به ظهورسوفیسم منجر شد که دوران اوج شکوفایی شکاکیت به شمار می آید . هراکلیتوس آن ژرف اندیش یونانی همه چیز را در حال تغییر و دگرگونی میدید و این جمله او که در یک رودخانه نمی توان دو بار شنا کرد ، اشاره به همین مطلب است و از سخن او برداشتی منفی از شکاکیت به عمل آمد ، که اگر همه چیز در حال تغییر است ، پس نمی توان نسبت به واقعیت ، معرفت پیدا کرد . چون تغییر، مانع از دستیابی دانش به نتیجه میشود . اما همۀ شکاکان نظر واحدی نداشتند ، نکته محوری در گفته های آنها همین باور به دگرگونی مدام و شدن بود و نتیجه میگرفتند که دانایی یا معرفت کامل ممکن نیست . اگر همه چیز در حال شدن و مدام در حال تغییر ، پس همه چیز، هم هست و هم نیست و شناخت ما از پدیده ها نسبی و ادراکمان چنان لحظه ای و سخت گذراست که نمی توان از شناخت عینی و قابل لمس یاد کرد و به همین دلیل ، راه رسیدن به ادراک مشترک بسته است . که در عمل نوعی سفسطه بود ، در آن ایام هنوز منطق صورئ ارسطوئی وارد میدان داوری در امور فلسفی نشده بود . اما اساس حکم شکاکان بر هستی شناسی در سنت فلسفی غرب با سقراط آغاز میشود . فیلسوفان پیش از سقراط عمومأ به عالم خارج توجه داشتند و مسأله محوری برای آنها ثبات و تغییر عالم بوده .

کاریکاتور روزنامه تایمز آخرین بازمانده مسلمان بروی زمین با خودش هم جنگ دارد

وزیر خارجه امارات عبدالله ابن زاید توئیت کرده بود"وقتی یادداشت وزیر خارجه ایران در نیویورک تایمز را خواندم، تصور کردم وزیر خارجه یک کشور اسکاندیناوی است".البته ظریف جواب دندون شکنی بهش داد اما این "کودک" فکر میکنه ثروت و مال و منال و شیخ بودن دیپلماسی بهمراه میاره و بازم داره پررو بازی در میاره و جواب میده. یکی بگه سن ظریف ۱۲ سال بیشتر از قدمت قبیله نشین شماست که به زور آژان کشی شده کشور!

لطفن برای کوبیدن نظام نیاید بگید ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامیه و شروع به خودزنی کنید! ما مشگل داریم با نظام اما مسخره بازی و متلک انداختن به وزیر امری دیگست؛توی سر و کله هم میزنیم اما یک بیگانه گوه میخوره اونم با تشدید بخواد لیچار بارمون کنه.